Hotellet

Nästan allt i Hotell Carl Friman är nybyggt. Endast ytterväggarna och de stora fönstren, den massiva tegelväggen som skär genom huset och den tilltagna takhöjden vittnar om fastighetens historiska arv. Hotellet är beläget endast 300 m från Resecentrum i Motala eller 700 m från Motala centrum

Hotellet med nära till allt

Hotellet ligger i ett mycket lugnt område med grönskan inpå knuten. En inbjudande ljus lobby möter dig då du anländer efter din resa.

Vi som äger och driver Hotell Carl Friman och vårt andra mindre hotell Hotell Östermalm är en familj som består av Elin, John och Lasse. Vi köpte fastigheten där Hotell Östermalm nu ligger för 5 år sedan och byggde om den och inredde den själva till hotell. Framgångarna med det hotellet gav oss mersmak och Hotell Carl Friman, som för övrigt är uppkallat efter vår morfar/gammelmorfar står nu klart. Att vara våra egna byggherrar och projektledare har för oss varit en självklarhet. Att utveckla, inreda och designa ligger oss varmt om hjärtat och vi vill alltid ha möjligheten att själva påverka byggprocessen och slutresultatet. 

Att nu också driva en bistro blir något nytt och spännande för oss. Vi får nu en chans att utveckla vårt intresse för matlagning medan Elin oftast återfinns i Receptionen.

SE ALLA BILDER

KONTAKT

Akasialiden 22, 591 35 Motala

Telefon: 0141-21 99 00E-post: info@hotellostermalm.se

© Hotell Carl Friman   |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart